Ledord & vision

Våra ledord är Spetskompetens - Excellent rådgivning - Förtjusta kunder.

Nordic Law:s vision är att vara Syd- och Västsveriges ledande rådgivare till tillväxt- och entreprenörsföretag, kommuner och organisationer. Visionen nås med hjälp av kunniga, engagerade och resultatinriktade medarbetare med spetskompetens inom miljö-, fastighets-, bolags- och entertainmenträtt samt M&A.

Grunden för vår verksamhet är medskapande medarbetare som engagerar sig, påverkar, förbättrar och utvecklar både verksamheten och sig själva, vilket våra kunder drar direkt nytta av. Kontinuerlig kunskapsinhämtning i kombination med ett genuint intresse – för att inte säga passion – för utvecklingen inom våra specialistområden lägger grunden för vårt arbete.

Våra råd är uppriktiga, resultatinriktade och kostnadseffektiva. Vi skapar enkla lösningar till komplexa problem och föredrar tydlighet framför svåra formuleringar.

Vi är engagerade och effektiva och försöker alltid överraska våra kunder. Ni skall inte bara bli nöjda med det vi levererar, utan förtjusta.

Etik för oss innebär att vi sätter det långsiktigt försvarbara framför det tillfälligt möjliga, det sakligt uppbyggda framför det skenbara och rent spel framför konster och genvägar.

Client Access Area

Spetskompetens

Prenumerera på vårt nyhetsbrev